O NAMA

O NAMA

Mi smo tim iskusnih pravnika iz različitih oblasti prava koji uz pomoć vrhunskih programera izrađuju softverska rešenja u oblasti primene pravnih propisa, automatizovane izrade dokumenata, pružanja online podrške, kreiranja poslovnih programa prema potrebama klijenata kao i drugih softverskih rešenja koja svojom primenom čine da korisnici ostvare veliku uštedu vremena, optimizuju procese izrade dokumentacije i povećaju svoju pravnu sigurnost.

Naša softverska rešenja i usluge su koncipirane tako da pružaju punu i sveobuhvatnu pravnu sigurnost klijenata da je njihovo poslovanje u skladu sa svim važećim propisima.

Usmereni smo prema svim privrednim subjektima, kako malim preduzetnicima i privrednim društvima koja nemaju angažovane pravnike, tako i srednjim i velikim pravnim licima koja mogu koristiti sve naše usluge i softverska rešenja radi organizovanja boljeg i efikasnijeg rada u svom pravnom sektoru, sa velikim uštedama u vremenu i sa apsolutnom sigurnošću u ispravnost svojih akata i dokumentacije.

Naša misija je da kroz naše programe i usluge omogućimo svim privrednim subjektima pravnu sigurnost, efikasno i ekonomično poslovanje kao i praktična rešenja koja ubrzavaju procese izrade dokumenata i povećavaju sigurnost u oblasti radnih odnosa, ugovora u privredi i evidencija u poslovanju.

Naša vizija je da Jurist Soft bude kompanija koja će biti prepoznata kao siguran i pouzdan partner svim korisnicima u oblasti softverskih rešenja i online pravnih usluga u Srbiji i okruženju.

Zapratite nas na društvenim mrežama i budite blagovremeno obavešteni o svim zakonskim promenama koje dotiču privredne subjekte!

Facebook – Jurist Soft

Instagram – Jurist Soft